/

Make-over voor lifthallen Delftse Poort

Extreme close-ups van natuurverschijnselen met een bijzondere belichting, dat zijn de blikvangers in de compleet vernieuwde lifthallen in Delftse Poort. Collega’s Paulus Nabbe en Joost Boelhouwer selecteerden de beelden. Paulus legt uit: “Voorheen was de uitstraling van het gebouw corporate en uniform. Wij wilden een andere beleving neerzetten en zijn op zoek gegaan naar warmte, sfeer en beleving. We kwamen terecht bij natuurdetails: divers, kleurrijk én dichtbij. Het past perfect bij de nieuwe vloer en meer menselijke uitstraling.”

Naast de visuals vind je hier een betere signing (fijn om te weten op welke verdieping je bent), duurzame led-verlichting en een houten visgraatvloer voor een warme uitstraling.

Het Rotterdamse kantoorgebouw Delftse Poort ondergaat dit jaar een transformatie. Van een puur zakelijke omgeving wordt het Rotterdamse icoon meer en meer een inspirerende ontmoetingsplek voor zakelijk Rotterdam. Die transformatie past ook in de nieuwe communicatielijn van Delftse Poort. De slogan is wat dat betreft illustratief: Join it. Share it. Make it.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Kijk en beoordeel zelf!

Kantoor styling Rotterdam Kantoor styling Rotterdam 1 Kantoor styling Rotterdam 6 Kantoor styling Rotterdam 3 Kantoor styling Rotterdam 4 Kantoor styling Rotterdam 5 Kantoor styling Rotterdam 2