Content Icon 3 Green

Campagnes: integraal, merkgedreven en conversiegericht

Sterke campagnes hebben een goed concept en, net zo belangrijk, kennen een gedegen uitvoering. Of het nu gaat om een Facebook-campagne of een offline actie. Smidswater weet wat werkt en maakt het waar.

Jouw boodschap onder de aandacht brengen: online én offline

Bij een campagne vraag je voor een onderwerp of boodschap de aandacht bij een specifieke doelgroep. Altijd bedacht vanuit een heldere positioneringsstrategie. Dat kan gaan om een campagne over beleid, zoals parkeren, integratie of armoedebestrijding. Over je eigen organisatie, met als thema misschien veiligheid of kernwaarden. Of een corporate campagne waarmee je een bepaald aspect van je business onder de aandacht brengt. Smidswater verzorgt campagnes volledig; van het eerste campagneconcept tot de media-inkoop en mediaplanning.

Social media campagnes: monitoring, publicatie en management

Vrijwel iedereen beweegt zich op één of meerdere sociale platforms, de ideale plek om je doelgroep te ontmoeten. Smidswater blinkt uit in communitymanagement en de uitrol van sterke social media campagnes op o.a. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. Dankzij handige dashboards en ervaren conversiespecialisten ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken en de behaalde resultaten.

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door
Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Bericht is verplicht

* verplicht

arrow_drop_up arrow_drop_down