Content Icon 1 Green

Contentstrategie: de permanente dialoog met je klant

Elk merk wordt uitgever. Mogelijk wat overdreven, maar goede content is wel degelijk cruciaal voor het succes van een merk. En het begint allemaal met een ijzersterk verhaal over je merk, een verhaal dat waardevol is voor je klant.

Storytelling die aansluit op je merkstrategie.

Sterke content, geen structuur, dat is een gemiste kans. Smidswater helpt opdrachtgevers met het maken van een sterke contentstrategie. Vanuit je corporate identity en merkstrategie op zoek gaan naar ingrediënten voor storytelling. Dan ontstaat een fundament van kernboodschappen, platformen (online, socials, offline) en verhaallijnen en doelen. Vanzelfsprekend afgestemd op de communicatiebehoefte van je klant tijdens de customer journey.

Je eigen verhalen uitdragen.

Smidswater heeft een contentteam dat opdrachtgevers conversatie- en conversiegedreven branded content maakt op basis een contentstrategie. Ook ondersteunen we bedrijven in het uitdragen van eigen verhalen met de juiste emotie, toon en inhoud. Een blog van een architect of een vlog van een salesmanager, het kan allemaal waarde toevoegen aan de dialoog met de klant en daarmee aan de marketing en communicatie van een organisatie.

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door
Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Bericht is verplicht

* verplicht

arrow_drop_up arrow_drop_down