Content Icon 4 Green

Online en offline communicatie: branded content die je raakt

Sterke merken communiceren met sterke content op basis van een sterke contentstrategie. Smidswater maakt al decennia branded content voor onze opdrachtgevers. Online en offline.

De juiste middelenmix voor elk communicatievraagstuk.

Wat heb je nodig om je doelgroep te raken in het hart? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar lang niet alles werkt. Smidswater adviseert en weet wat er nodig is voor een succesvolle campagne. Het contentteam is ervaren, nieuwsgierig en gevarieerd. We hebben specialisten in huis op het gebied van copywriting, grafisch ontwerp, (animatie)video, illustratie, interaction design, motion design, SEO en SEA. Zij werken elke dag aan nieuwe aansprekende branded content voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Content die bijdraagt aan de kracht van je merk.

Cruciaal voor elk communicatiemiddel dat we maken is dat het past in de huisstijl en aansluit op de ambities van het merk. Een flashy corporate video of een humorvolle blogbijdrage kan volkomen de plank misslaan als het merk staat voor ingetogen en serieus. Elke contentmaker werkt met fundamentele kennis van het merk. Alleen dan kunnen we goede online of offline communicatie maken die werkt en bijdraagt aan de kracht van het merk. Ons contentteam maakt al jaren onderscheidende uitingen voor corporates en mkb-bedrijven. Jaarverslagen, (online) magazines en social media campagnes: voor ieder vraag bieden we een passende oplossing.

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door
Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Bericht is verplicht

* verplicht

arrow_drop_up arrow_drop_down