Video en animatie

Storytelling met video en animatie

Bewegende beelden trekken niet alleen onze aandacht. We verwerken ze 60.000 keer sneller dan tekst. In minder dan een tiende van een seconde maken ze een emotie in ons los. Als geen ander medium is video in staat om vanuit die emotie kijkers te overtuigen én te blijven hangen in ons geheugen.

Grote en kleine producties.

Ons team van creatieven, designers, copywriters, camera operators en animators realiseert daarom met regelmaat grote en kleine producties voor uiteenlopende klanten zoals ING, CB, Randstad en Swinkels Family Brewers.

Video met resultaat.

Deze video’s gebruiken onze klanten voor interne en externe communicatie. We implementeren ze op interactieve websites, in magazines, social media en advertentiecampagnes. De resultaten van deze campagnes bevestigen de trends: video-advertenties leveren namelijk meer klikken en reacties op en zijn vele malen goedkoper dan reguliere ads. Ze geven een geweldige boost aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je merk.

Een heldere strategie

Voor de productie van jouw video gaan we eerst met je om de tafel zitten. Wat moet de video je opleveren? Hoe moet deze jouw doelen ondersteunen? We denken met je mee over zaken als de gewenste call to action(s), verspreiding en meetbaarheid. Bepalen het budget en de mogelijkheden. Met oog voor het grotere plaatje: een videostrategie die je merkstrategie versterkt.

Corporate movie

De perfecte manier om je bedrijf, visie of werkwijze op een persoonlijke en toegankelijke manier te presenteren en een blijvende indruk achter te laten.

Animaties

Animatievideo’s leggen complexe of abstracte zaken eenvoudig uit. In een geheel eigen visuele stijl. Ze inspireren, zijn kort, bondig en meetbaar.

Promovideo

Voor de promotie van een evenement, bedrijf of campagne. Denk aan een bedrijfspresentatie, een eventregistratie of aftermovie… alles is mogelijk! Combineer je promovideo met een meetbare online of social media advertentiecampagne voor maximaal resultaat.

Recruitment

Employer branding en recruitment video’s. Helemaal van deze tijd. Geef potentiële medewerkers een uniek kijkje in jouw bedrijf. Laat ze zien waarom ze bij jou moeten werken. Met een dynamisch en persoonlijk portret van de medewerkers of hoogtepunten uit de werkdag.

Productvideo

Een korte video zegt meer dan 100 foto’s. Toont de context waarin jouw product of dienst gebruikt wordt. Laat de invloed ervan op de omgeving zien. Versterkt de merkbeleving!

Drones

Een adembenemend vergezicht of originele close-up. Dronevideo’s zetten je project in een verrassend perspectief.

Social media

Video’s op social media. In enkele seconden grijpen ze je aandacht en vergroten ze de betrokkenheid met je merk. Bovendien resulteren ze in concrete conversies, zoals aankopen of aanmeldingen.

Testimonials

Video testimonials vertellen het verhaal van je doelgroep. Hun ervaringen met jouw product of dienst overtuigen als geen ander.

Interviews

Experts hebben een verhaal waar het publiek iets van kan leren. Met een video-interview vertel je dat verhaal. Creëer je een vertrouwd gevoel. En laat je een memorabele indruk achter. Hoe oprechter het interview, hoe sterker de boodschap!

Enthousiast geworden?

Wat je budget ook is, we denken graag met je mee over een passende video. Een video die je doelgroep enthousiast maakt, informeert en de juiste emotie losmaakt.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom eens op de koffie bij Paulus!
Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Bericht is verplicht

* verplicht

Wat onze klanten zeggen

Smidswater is analytische sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek hebben kunnen motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur Werkgeverdienstverlening a.i.

arrow_drop_up arrow_drop_down