Digital first: van strategie tot dialoog

Al onze opdrachtgevers transformeren naar digitaal gedreven organisaties. Daarbij gaat het niet langer om het louter vermarkten van je product of dienst, maar draait het om het vervullen van de klantbehoefte. Een datagedreven aanpak maakt dit mogelijk.

Samen sparren over digitale kansen en uitdagingen.

We leven in een digitale wereld waarin organisaties alleen overleven met een slimme digitale strategie. Smidswater spart met klanten over deze transitie en de kansen en uitdagingen die er liggen. Vanuit het merkfundament stellen we een digitale strategie op rondom de klant en de bijbehorende touchpoints. Elk touchpoint genereert data en nieuwe inzichten. Zo ontstaat een dynamisch systeem waarin de klant centraal staat en je organisatie voortdurend de dienstverlening, het product en de communicatie kan optimaliseren.

Strategie, creativiteit en haalbaarheid verbinden.

Smidswater houdt organisaties een spiegel voor. Wat doe je nu? Waar wil je heen? En wat zien wij? In een gezamenlijk proces verkennen en onderzoeken we alle digitale kansen en mogelijkheden. Is een app nodig? Zetten we in op online marketing? Een YouTube-kanaal? We onderzoeken alle mogelijkheden en laten deze op creatieve wijze aansluiten op je merkstrategie.

Nice. En verder?

Digitaal is een breed begrip. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door
Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Bericht is verplicht

* verplicht

arrow_drop_up arrow_drop_down