Digital Icon 2 Green

Webdesign: interactief, dynamisch en aansprekend

Hoe zorg je ervoor dat je merk online opvalt, aanspreekt en vertrouwen wekt? Met webdesign dat je merk perfect weerspiegelt en de juiste user experience biedt.

UX design: de ontvanger centraal

De user experience vooropzetten in je online communicatie, dat is UX design (een begrip dat weer sterk is gerelateerd aan interaction design). Geen revolutie, maar wel een uitgelezen kans om je eigen design system zo in te richten dat de gebruikerservaring of usability en je digitale huisstijl elkaar versterken. Net zo belangrijk: we testen veel (A/B-testing). Juist daardoor krijgen we voortdurend feedback op onze designoplossingen. Wat werkt? En wat werkt nog beter?

Mobielvriendelijk is de standaard.

Mobile first is de nieuwe standaard. De smartphone is onmisbaar geworden in ons dagelijks leven en hét communicatiemiddel waar klanten merken ontmoeten. Vandaar dat we alles ontwerpen voor smartphones en andere devices is geoptimaliseerd.

Design sprints en service design

Design sprints combineren we met service design. Dat betekent dat we ons team van ontwerpers en ontwikkelaars met onze klanten mee laten denken over de context van een ontwerp, zoals de gebruikers of het product zelf. In korte sprints bouwen we prototypes die we door gebruikers laten testen. Een creatieve boost voor innovatie én het beste middel om in minder tijd tot een beter ontwerp te komen.

Meer weten?

Laat je vrijblijvend adviseren door
Naam is verplicht
E-mail is verplicht
Bericht is verplicht

* verplicht

arrow_drop_up arrow_drop_down